Kedai Dedak

1. SBS Agroternak Trading – Sungai Petani

SBS Agroternak Trading adalah syarikat pembekal makanan ternakan Bumiputera terbesar di Utara yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF). Kami menjual berbagai produk makanan dan supplement ternakan yang berjenama, bermutu tinggi dan dipercayai penternak. Boleh di dapati dikedai AGROTERNAK secara runcit atau borong. Penghantaran seluruh Semenanjung disediakan untuk pembelian secara borong tertakluk kepada terma dan syarat. Beralamat di D3A Susur Kanan Cendana 4, Kawasan Perindustrian Cendana, 08000 Sungai Petani, Kedah. Dibuka dari jam 9.30 pagi hingga jam 6.30 petang (Isnin – Sabtu)

2. Uzma Agroternak Enterprise – Lembah Bujang

Beralamat di 39-B Jalan Bujang Saujana 2, Taman Lembah Bujang Saujana, 08000 Bedong Kedah. Uzma adalah salah satu rangkaian kedai Agroternak yang beroperasi di Taman Lembah Bujang. Menjual pelbagai jenis makanan ternakan dan makanan tambahan. Dibuka dari jam 9.00 pagi hingga 7.00 petang

3. Sofis Resources – Kuala Ketil

Beralamat di No 6 Rumah Kedai Taman Aman Perwira, 09100 Kuala Ketil, Kedah. Menjual perlbagai makanan ternakan dan makanan tambahan. Ia adalah salah satu rangkaian kedai agroternak yang beroperasi di Kuala Ketil. Waktu perniagaan dari Ahad – Khamis dari jam 9.00 Pagi hingg 6.30 Petang.

4. Bara Agroternak – Tasik Raban

Beralamat di No 15 Seri Raban 2, Taman Seri Raban, 33400 Lenggong Perak. Ia adalah salah satu rangkaian kedai agroternak yang beroperasi di Negeri Perak.

error

Sila lawati laman sosial kami !